снимки  TrafficNews.bgСтрашна е гледката в района на Раковски по автомагистрала Тракия!

...
снимки  TrafficNews.bgСтрашна е гледката в района на Раковски по автомагистрала Тракия!
Коментари Харесай

Половината от фолксвагена с двамата загинали липсва! Тапата е километрична

снимки  TrafficNews.bg

Страшна е гледката в региона на Раковски по автомагистрала Тракия! По-рано през днешния ден там стана тежка злополука с два автомобила и тир, при която починаха двама души от едната кола - фолксваген. Половината част от нея липсва, съобщи кореспондент на  TrafficNews.bg.  На мястото има пожарна, коли за спешна помощ и над 7 полицейски автомобила. Задръстването в посока София е километрично, 100 метра се взимат за 5 минути, колите съвсем не помръдват.

Припомняме, сигналът за тежката злополука, зародила на автомагистрала Тракия, е подаден през днешния ден към 16.25 часа. От полицията оповестиха, че фолксваген се блъснал в аварирал тир в спешната лента. Фолксвагенът се е завъртял и бил блъснат от мерцедес. На място умрял лидерът на фолксвагена, 83-и набор, и пътничка 80-и набор. Шофьорът на тира, който е бил отвън него, е откаран в болница. Леко потърпевш е и водачът на мерцедеса.

Движението по автомагистралата, посока София, краткотрайно е спряно. Обходен маршрут – автомагистрала „ Тракия “, Шишманци, Раковски, Калековец, още веднъж автомагистрала „ Тракия “. Затапените коли карат в насрещното към Раковски, съобщи нашият кореспондент. От там на разклона се получава зверска запушалка от двете направления към Шишманци - към 5 км е тапата преди разклона и към 3 км преди злополуката.

Очаквайте детайлности!







 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР